mikrovalovno-sevanje-frekvence
· Čas branja: 2 min

Dr. Reiner Fuellmich, ICIC (https://icic.law/) je izvedel ekskluzivni intervju z Barriejem Trowerjem, enim najbolj znanih strokovnjakov na področju mikrovalovnega sevanja in frekvenc, ki so bile raziskane in uporabljene kot orožje v obveščevalnih agencijah že od zgodnjih petdesetih let prejšnjega stoletja.

Barrie Trower, nekdanji karierni vojak kraljeve mornarice in obveščevalni častnik pri MI5 in MI6, je znanstvenik in je bil tudi univerzitetni predavatelj. Njegovo znanje s področja mikrovalovnega in 5G sevanja je precej eksplozivne narave in čuti se dolžnega, da ga posreduje javnosti, kar ga je, tako kot druge žvižgače, že spravilo v življenjsko nevarne situacije.

Poroča prav o nevarnih, entropičnih učinkih mikrovalov in o možnostih manipulacije z naravo (npr. HAARP) in celo programiranja človeških možganov.

Glavni poudarek njegovih raziskav in opozoril je na usodnih, patogenih učinkih napačne uporabe mikrovalovnega sevanja in pulznih frekvenc, ki že po šestih minutah onemogočijo naravno zaščito človeškega sistema, na ženske, nosečnice, zarodke, plodove in na novorojenčke. Povzročena škoda je tako huda, da prekine celotne ženske generacije, kar ogroža človeško razmnoževanje. Celo zarodki, izpostavljeni tem sevanjem, lahko pokažejo celične spremembe, ki vodijo do raka. Barrie Trower, pogumen žvižgač in strokovnjak, opozarja na izjemno grožnjo vsemu življenju na Zemlji zaradi mikrovalovnega sevanja 5G in njegovo nujno opozorilo je bolj pravočasno kot kdaj koli prej.

Prvi del pogovora:

Drugi del pogovora:

Deli naprej ...